Landelijke huisartsen actiedag – De Fundatie Huisartsenpraktijk & Apotheek – Beetsterzwaag

Welkom op de website van De Fundatie Huisartsenpraktijk & Apotheek

Vrijdag 1 juli laten wij onze stem horen op de landelijke huisartsen manifestatie op het Malieveld. Wij vragen aandacht voor de druk op de huisartsenzorg. Dat doen we in het belang van al onze patiënten. We vinden dat in Nederland iedereen terecht moet kunnen bij een huisarts. 

Dit betekent dat onze praktijk op vrijdag 1 juli alleen is geopend voor spoedgevallen.

-Voor meer informatie kijk op praktijknieuws-

De Fundatie Huisartsenpraktijk & Apotheek
Kerkepad Oost 18 9244 CE Beetsterzwaag

Terug naar overzicht

Landelijke huisartsen actiedag

Vrijdag 1 juli gaan Nederlandse huisartsen naar het Malieveld om hun stem te laten horen. Er is in de huisartsenzorg een grens bereikt. Huisartsen willen goede zorg blijven leveren aan hun patiënten, maar dat wordt steeds moeilijker gemaakt. De problemen in de zorg zijn groot en te veel daarvan belandt bij de huisarts. Dat kan zo niet doorgaan.

De vraag naar huisartsenzorg neemt sterk toe en wordt complexer. Zo wonen kwetsbare ouderen langer thuis. De wachtlijsten in de ggz, jeugdzorg, verpleeghuizen en ziekenhuizen worden steeds langer. En zolang patiënten daar niet terecht kunnen, blijft de huisarts verantwoordelijk. Tijdens de manifestatie op het Malieveld vragen huisartsen aandacht voor de oplossingen die nodig zijn om de huisartsenzorg voor de toekomst te behouden.

Dit betekent dat onze praktijk op vrijdag 1 juli alleen is geopend voor spoedgevallen.

Wij vragen om uw begrip in deze situatie.

Voor meer achtergrond informatie klik hier

Publicatiedatum: 16-06-2022