Mijn Gezondheid.net – De Fundatie Huisartsenpraktijk & Apotheek – Beetsterzwaag

Welkom op de website van De Fundatie Huisartsenpraktijk & Apotheek

Ook in deze tijd kunt u met alle klachten of twijfels over uw gezondheid bij ons terecht. Wel vragen wij u om altijd eerst te bellen. Kom niet zonder afspraak naar de praktijk.

Corona heeft ons genoodzaakt tot het nemen van enkele maatregelen.
Lees meer..

De Fundatie Huisartsenpraktijk & Apotheek
Kerkepad Oost 18 9244 CE Beetsterzwaag

Mijn Gezondheid.net

MijnGezondheid.net is het patiëntenportaal van de huisartsenpraktijk. In het portaal kunt u zelf een afspraak maken, medicijnen bestellen en online vragen stellen (e-consult). Ook is het mogelijk (na activering) online uw voorgeschiedenis/probleemlijst in te zien. Uitslagen van bijvoorbeeld bloed- en rontgenonderzoek of brieven uit het ziekenhuis kunnen via dit portaal met u gedeeld worden. U kunt nalezen wat de huisarts u geadviseerd heeft bij uw bezoek aan de praktijk. Tevens is de lijst met uw medicijnen in te zien.

Onderstaande links geven meer informatie over hoe een patiëntenportaal en MijnGezondheid.net werken:

Aanmelding

Voordat u gebruik kunt maken van MijnGezondheid.net, dient u zich eenmalig aan te melden via het aanmeldformulier.

Om ervoor te zorgen dat uw gegevens goed beveiligd zijn, logt u in op MijnGezondheid.net met uw DigiD en DigiDApp of DigiD met sms-verificatie.

 

Op dit moment ontvangen wij veel aanvragen voor MijnGezondheid.net. Na uw aanmelding via onze website en het inloggen op MijnGezondheid.net kunt u direct gebruik maken van de opties online medicijnen bestellen, e-consult en online afspraken maken. De probleemlijst/voorgeschiedenis vergen wat meer tijd. Wij vragen hiervoor uw begrip.