Afspraak maken – De Fundatie Huisartsenpraktijk & Apotheek – Beetsterzwaag

Welkom op de website van De Fundatie Huisartsenpraktijk & Apotheek

 

De Fundatie Huisartsenpraktijk & Apotheek
Kerkepad Oost 18 9244 CE Beetsterzwaag

Afspraak maken

Afbeeldingsresultaten voor moet ik naar de dokterThuisarts toolkit voor huisartsen | NHGHeel vaak is een bezoek aan de dokter niet eens noodzakelijk.
Kijk eerst of u uw medische vraag of probleem zelf kunt oplossen via: thuisarts.nl of moetiknaardedokter.nl

Voor het maken van een afspraak belt u tussen 08:00 en 10:30 uur. Ook kunt u 24 uur per dag een afspraak maken via ons patiƫntenportaal, MijnGezondheid.Net. In verband met privacy maken wij geen afspraken aan de balie.

De praktijkassistente staat u telefonisch te woord. De assistente onderzoekt wat er nodig is om u zo goed mogelijk te helpen. Zij zal u vragen naar de aard van uw klachten om een inschatting te maken van de urgentie van uw klachten en bij wie uw hulpvraag het beste tot zijn recht komt. De assistente is net als de huisarts verplicht om vertrouwelijk met uw informatie om te gaan.

Spreekuur

Iedere werkdag wordt er spreekuur gehouden in De Fundatie in Beetsterzwaag. Op donderdagochtend is er ook spreekuur in ’t Bynt in Boornbergum. Dit spreekuur zal afwisselend door een van de praktijkhoudend huisartsen worden ingevuld. Het avondspreekuur vindt plaats op dinsdagavond.
Voor het spreekuur moet u altijd vooraf een afspraak maken. Heeft u meerdere klachten of vragen? Geef het aan bij het maken van de afspraak, we kunnen er rekening mee houden in onze agenda.

Huisbezoek

Wanneer het niet mogelijk is om zelf naar de praktijk te komen, dan kan de huisarts u ook thuis bezoeken. De assistente beoordeelt, eventueel samen met de huisarts, of een huisbezoek afgelegd wordt. In de praktijk zijn de mogelijkheden voor onderzoek en behandeling over het algemeen beter.
Het huisbezoek is niet bedoeld voor mensen die geen tijd of geen vervoer hebben om naar het gewone spreekuur te komen.

Telefonisch, e-mail- of videoconsult

Bij eenvoudige vragen kunt u gebruik maken van het telefonisch terugbelspreekuur, een videoconsult of de vraag stellen in de online omgeving van MijnGezondheid.net. Deze verschillende wijzen van contact hebben het voordeel dat u niet naar de praktijk hoeft te komen.
Voor een telefonisch- of videoconsultĀ belt u tussen 08:00 en 10:30 uur naar de praktijk om een afspraak te maken. De huisarts (video)belt u later die dag, op een afgesproken tijdstip, terug. Dat is doorgaans tussen 13:30 en 14:00 uur. Voor meer informatie over een videoconsult klik hier. Meer uitleg over e-mail consulten via MijnGezondheid.net vindt u hier.

In het onderstaande schema is weergegeven wanneer de huisarts aanwezig is.

Dagdeel Mulder Sijtsma Verhoeven Waarnemend huisarts
Maandagochtend Aanwezig Aanwezig
Maandagmiddag Aanwezig Aanwezig
Dinsdagochtend Aanwezig Cornelissen
Dinsdagmiddag Aanwezig Cornelissen
Woensdagochtend Aanwezig Aanwezig Cornelissen
Woensdagmiddag Aanwezig Aanwezig Cornelissen
Donderdagochtend Aanwezig Aanwezig Aanwezig
Donderdagmiddag Aanwezig Aanwezig Aanwezig
Vrijdagochtend Aanwezig Cornelissen
Vrijdagmiddag Aanwezig Cornelissen