Praktijknieuws – De Fundatie Huisartsenpraktijk & Apotheek – Beetsterzwaag

Welkom op de website van De Fundatie Huisartsenpraktijk & Apotheek

 

De Fundatie Huisartsenpraktijk & Apotheek
Kerkepad Oost 18 9244 CE Beetsterzwaag

Praktijknieuws

Zwangerschapsverlof en zomerwaarneming

Publicatiedatum: 25-05-2022

Deze week is het zwangerschapsverlof van onze waarneemster, huisarts Roggeveen, ingegaan. Wij wensen haar een goed verlof.
Aangezien ook de vakantieperiode aanbreekt, hebben wij een aantal andere waarnemers bereid gevonden om ons team te versterken in de zomermaanden. Naast de gebruikelijke waarneming door huisarts Stadt in Nij Beets, is het ook ...

Lees verder over 'Zwangerschapsverlof en zomerwaarneming'

Oekraïense vluchtelingen

Publicatiedatum: 07-04-2022

Vluchtelingen uit Oekraïne met een medische vraag kunnen terecht bij de Fundatie. In aanvulling op eerdere berichtgeving is het voor hen nu ook mogelijk om medicatie bij onze apotheek te verkrijgen.  

Lees verder over 'Oekraïense vluchtelingen'

Moet ik naar de dokter?

Publicatiedatum: 06-04-2022

Recent is de functionaliteit Moet ik naar de dokter? toegevoegd aan MijnGezondheid.Net. Dit is een app waarmee u snel en goed kunt beslissen of u wel of niet naar de huisarts moet. De app is 24 uur per dag toegankelijk en eenvoudig in gebruik.
U beantwoordt een aantal korte vragen over ...

Lees verder over 'Moet ik naar de dokter?'

Stagiare doktersassistent

Publicatiedatum: 01-03-2022

Van februari tot juni 2022 loopt Sandra stage in onze praktijk. Zij doet de volwassenen MBO opleiding doktersassistente aan de Friese Poort. We wensen haar een leerzame periode toe.

Lees verder over 'Stagiare doktersassistent'

Videoconsult

Publicatiedatum: 14-01-2022

Een videoconsult is een afspraak waarbij u via uw eigen computer, tablet of smartphone praat met uw hulpverlener. In veel situaties kan een videoconsult een normale afspraak bij uw zorgverlener vervangen. Het voordeel is dat u niet naar de praktijk hoeft te komen, maar vanuit huis of werk uw zorgverlener kunt ...

Lees verder over 'Videoconsult'